دکتری مالی در نظام آموشی ایران
با رشد و توسعه روزافزون صنعت مالی در ایران، دیگر روش¬های آموزش سنتی پاسخ¬گوی نیازهای امروز نیست و نیاز به تدریس دوره مالی در عالی¬ترین سطوح آموزشی به صورت تماماً تخصصی و با تکیه بر آموزش پایه¬¬ای مالی همواره حس می¬شده¬است.
استقلال رشته مالی از مدیریت نخستین گام برای استقرار زیربنای آموزش¬های نخصصی مالی در ایران است. چرا که امروز صنعت مالی سهمی درخور در اقتصاد ملی دارد و به فراخور آن نیازمند تخصص¬گرایی و شایسته¬سالاری است.
برگزاری آزمون تخصصی دکتری مالی 1392 و تدوین محتوای متناسب از اقدامات اساسی جامعه مدرسان مالی در راستای این مهم به شمار می¬آید.
در دوره دكترای اقتصاد و اقتصاد مالی (فاینانس)
یافتن موضوع پژوهش شاید مهمترین مرحله در شکلگیری پژوهش باشد. دانشجویان و علاقهمندان تارهکار رشتههای اقتصاد و مالی همواره یافتن موضوعی مناسب در حوزهی موردعلاقه را دغدغهی اصلی خود میدانند. اخیراً آقای حامد قدوسی مستندی در باب انتخاب موضوع پژوهش در حوزهی اقتصاد و اقتصاد مالی تهیه کردهاند. مطالعهی این مستند برای دانشجویان آن حوزهها بسیار توصیه میشود. نویسنده با تجارب پژوهشی خود، خوانندگان را در مسیر انتخاب موضوع پژوهش بهشیوهی مؤثری راهنمایی میکند. او در این مستند تأکید میکند انتخاب موضوع پژوهش با پرسشی آغاز میشود که در ابتدا در ذهن محقق شکل میگیرد. نویسنده اصرار دارد هرچند ابزارهای تحلیلی و تکنیکهایی که پژوهشگر در آنها تسلط دارد، در انتخاب موضوع پژوهش بسیار مؤثر است، اولویت باید با پرسشی باشد که پژوهشگر بهدنبال یافتن پاسخ آن است نه با ابزاری که از آن طریق بخواهد پرسشی را پاسخ دهد.
میتوانید فایل این مقاله را در همین سایت در قسمت مقالههای توصیفی بیابید.